De tevredenheidsgarantie van Michel Wolf fotografie

“Mijn tevredenheidsgarantie garandeert mooie en leuke foto’s die waardevol blijven en jullie blij maken. Mijn tevredenheidsgarantie is mijn zorgplicht
voor jullie als mijn klant: ik gun jullie liefdevolle, spontane en leuke foto’s, die waardevol zijn voor nu en in de toekomst.

Ik garandeer tevredenheid, mits: jullie je inzetten voor een goede samenwerking, adviezen ter harte nemen èn reflecteren op jullie eigen inzet.
Ook seizoens– en weersomstandigheden, de beeldbewerking, artefakten in de achtergrond en zaken die samenhangen met de locatie zijn uitgesloten.
In geval van onwerkbaar weer bestaat de mogelijkheid om met uitstekende studiolampen en een mobiele achtergrond de fotosessie binnen te doen.

Ik zal, als gastheer en fotograaf, alles doen voor een geslaagde en leuke fotosessie, met een top eindresultaat. Ik zet humor en communicatie in om jullie te motiveren voor een leuke en productieve werksfeer, en roep jullie op er alles uit te halen wat er in zit. Mocht het eindresultaat onverwacht minder zijn dan verwacht, en stellen we dit beiden vast, dan ga ik met jullie in gesprek over een passende oplossing.”

Snel naar: publicaties | tevredenheidsgarantie | klanten over Michel Wolf fotografie