Wat zeggen klanten over Michel Wolf fotografie? Lees de reviews!

Familie van Veen:

Ik heb (...) met tranen in mijn ogen op de bank zitten snotteren van het resultaat. (...) Wat me zo geraakt heeft, is dat er zoveel houden van is gefotografeerd, en dat de emoties bij mijn vader zo zichtbaar waren. Dat maakt jou een fotograaf met kwaliteit. Jij hebt ons de ruimte gegeven dat te laten ontstaan. Dank je wel daarvoor. Ook de locatie was erg geschikt, goede keus!

Ik realiseer me dat we enorm beslag op je tijd hebben gelegd. Uit ervaring met andere fotografen weet ik dat ze soms heel strikt zijn in hun tijdsbewaking en dat het hun niet veel uitmaakt of je er dan leuk op staat. (...)

Om je een indruk te geven van het effect: Lynn heeft het nog steeds over Marcel... dan bedoelt ze jou! Je hebt haar over zichzelf doen verbazen toen ze de foto’s terugzag. Ze is waanzinnig trots, en wij ook. Thierry heb ik nog nooit zo relaxed en geweldig op een foto gezien! Hij heeft zich durven neerzetten. een totaal nieuwe kant. Hij is vaker introvert en ingetogen, en dan zo open! (...) Ik vond de zussenfoto’s erg leuk, en de pappa–met–zijn–kinderen foto’s bijzonder.

Harold en Lysette:

“Wij zijn erg enthousiast over de manier hoe Michel onze fotoreportage gemaakt heeft. Als eerste springt de spontane manier van omgang van Michel eruit.

Michel is een gedreven fotograaf die er alles aan doet om een mooie reportage te maken.

Door zijn rustige ontspannen houding voelt iedereen zich snel op zijn gemak bij hem , waardoor je mooie ongedwongen momenten krijgt (...) Wij zijn erg blij met het eindresultaat!”

Familie Kuiper:

We zijn erg blij met de foto's die je gemaakt hebt van onze familie! Gevarieerd en levendig. En iedereen ontspannen erop. En dat komt echt door je leuke aanpak!

Ontzettend bedankt, ook voor je geduld en je desondanks mooie prijs ;-) (...) Ik houd je in gedachten voor als we nog eens een goeie fotograaf nodig hebben voor het een of t ander!

Familie van Esch

Nogmaals dank voor de prachtige foto's. De hele familie is er erg blij mee!

Familie Wingens:

Dank je voor de foto's! Voor mij springen er ook een aantal uit: er zitten een aantal hele mooie foto's bij! Leuk hoor, om zulke mooie foto's te hebben en te kunnen afdrukken!

Een aantal foto's vind ik erg mooi qua kleur (zoals de foto's waarbij Tom en ik voor de vingerafdruk staan) en een paar qua compositie (zoals de 'Echte liefde is mooi' foto - geweldig vind ik de foto waarbij Chris wegrent van de muur!).

En ik denk dat de ouders van Tom er erg blij mee zullen zijn. Bedankt voor de shoot en de tijd die je ervoor nam!

Paul Gisberts:

Michel Wolf is een zeer creatieve, breed georiënteerde fotograaf. Hij heeft een goed oog voor compositie. Door te luisteren naar de klant en zijn enthousiaste persoonlijkheid weet hij de juiste uitstraling op foto vast te leggen.

Ik ben zeer tevreden over Michel zijn vakkundige maatwerk.

Frans Hermans ( Hoofdredacteur Limburg Onderneemt, dagblad “De Limburger”)

Michel Wolf verstaat de kunst van fotografie.  

Voor Limburg Onderneemt fotografeert Michel ondernemers in hun ondernemende activiteiten.
Michel weet heel treffend de juiste snaar bij deze doelgroep te treffen.

Niet eenvoudig, want nogal wat ondernemers zijn vrij conservatief.
Michel weet ze er van te overtuigen om nu juist niet ‘die foto achter het bureau’ te maken.
Ook niet onbelangrijk; Michel kan omgaan met deadlines.

Kortom, creativiteit in combinatie met zakelijke dienstverlening maakt Michel tot een fotograaf met toekomst.

Daarnaast is hij ook nog een aardige vent die zijn te fotograferen personages snel op hun gemak stelt, waardoor ze ontspannen op de foto staan.

Hay en Michelle:

Op vrijdag 16 augustus 2013 heeft Michel voor ons de volledige bruiloft vastgelegd. De kwaliteit van de foto's is prachtig en zeker in verhouding met de prijs.

Michel was de eerste fotograaf die wij spraken en nadat we er nog twee hebben gesproken hebben we zonder twijfel voor Michel gekozen. Hij heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan en is echt een aanrader!

Het grote voordeel vonden wij dat Michel duidelijk weet waar hij het over heeft, zelf veel ideeën heeft maar je ook je eigen ideeën laat uitvoeren en je uiteindelijk volledig laat meebeslissen over het fotoboek. (Dit is lang niet bij alle fotografen het geval!)

Ook hadden we de foto's (drie kwart ervan binnen vijf dagen en de rest na de huwelijksreis) echt supersnel binnen. Hieruit blijkt maar eens hoe begaan Michel is met z'n werk. Een echte aanrader dus!”

Familie Steegh:

Hallo Michel,

Wat een GE-WEL-DI-GE foto's!!!!
Laat die lijsten maar komen :-)

Die liefde, die spat ervan af. Echt heel mooi!

Familie van der Stam:

Bedankt voor de snelle mail met de foto's, ze zijn erg mooi.

We vonden het een leuke ochtend en konden het erg waarderen hoe je omging met de minder leuke omstandigheden waar we als familie momenteel mee te maken hebben (...)!
Leanne en Anton:

Dank voor de mooie foto's! En fijn dat je ze direct bewerkt hebt.

De foto's die je zwart wit had gemaakt vonden wij ook de mooiste en hebben we gebruikt voor de trouwkaart.

Het ging prima met uploaden dus de resolutie was goed. De proefkaart is direct besteld en hebben we dinsdag in de bus.
Hanneke en Anthony:

De pre-weddingshoot is goed bevallen, de foto's waren erg mooi en het contact verloopt ook erg prettig, we laten het dan ook wel een beetje op ons afkomen de 20e. Dat gaat helemaal goed komen! (…)

Ps: we hebben erg veel complimenten gekregen over de 2 foto's die we op de kaart hebben gebruikt.

Marjolijn Buiten:

Je portretten zijn echt fantastisch. Als kijker maak je direct contact met de gefotografeerde.
Dat pure en spontane waar je naar zoekt is (...) terug te zien in je foto's. Prachtig.
Mirek Walton (Tangotrio Nocturna):

Dit is (...) mijn persoonlijke eerste indruk:
Ik ben heel blij nu. Er zitten veel prachtige en bruikbare foto's tussen.

Leuk ook dat je verschillende belichtingen en bewerkingen laat zien. In het algemeen vind ik foto's met kleur het meest bij ons passen. Maar een foto met gedempte tinten is ook erg goed voor de afwisseling.

We zullen later nog samen reageren als we alles hebben gezien en we kijken hoe verder, maar ik wilde vast laten weten hoe ik blij ik hiervan wordt.