Een flexibele trouwreportage, dus een trouwfotograaf voor een scherpe prijs: hoe werkt dat?

Simpel: jullie bepalen! Bel me om jullie dag te bespreken, fotoboeken te bekijken en samen te brainstormen. Live of telefonisch.
Ik ben benieuwd naar jullie wensen, denk in oplossingen, geef advies en help jullie om er alles uit te halen. Of het nu gaat om een
grote of kleine bruidsreportage, alleen de fotografie van de trouwceremonie, een bruidsfotosessie of een pre–weddingshoot.

Snel naar: portfolio | wat krijg je? | bruidsalbum | prijzen

 

Een offerte op maat: jullie prijs voor jullie huwelijksreportage!

Elke bruiloft is anders. Of een trouwreportage klein of groot is: ik fotografeer met plezier een stralende reportage van jullie trouwdag.
Omdat elke trouwdag uniek is, heeft jullie planning invloed op de prijs. Vraag me daarom altijd om jullie offerte op maat. Ik spreek
graag met jullie vrijblijvend de planning door van jullie trouwdag. Het levert vaak betere fotografie ideëen en een scherpere prijs op.

Voorbereiden, of als trouwfotograaf meehobbelen op jullie trouwdag?

Het hangt van jullie voorkeur af hoe we de fotografie voorbereiden. Ik kan jullie volgen en fotograferen zonder werkafspraken vooraf.
Ideëen uitwisselen, of zelfs samen de trouwlocatie te bezoeken kan ook. Een pre–wddingshoot doen als voorbereiding kan ook.
De voordelen kunnen zijn dat we aan elkaar gewend zijn, en leuke fotografie ideëen opdoen. Ik pas me aan jullie wensen aan!

Snel naar: portfolio | wat krijg je? | bruidsalbum | prijzen